Mooi Helder Coaching

Lichamelijke, Mentale en Spirituele ondersteuning en coaching

Een rustig zinvol leven ontdekken, met de natuur en creativiteit als inspiratiebron.

Individueel en in groepsverband

Coach aanbod


E-coach sessie Zoom of chat

Soulretrieval sessie

Systeemopstelling

Helende kunst

Ayurvedisch consult


Tarieven


Het tarief van een gespreksconsult is €90,- per uur inc. btw. voor particulieren. Voor bedrijven geldt een tarief van €125,- per uur excl btw.
Inclusief in het tarief is de voorbereiding, rapportage, evaluaties terugkoppelingen en huiswerkanalyse.

Voor bestaande klanten: dit zijn de nieuwe tarieven die ingaan vanaf de maand October. Tot October geldt voor bestaande klanten dat ze nog steeds gebruik kunnen maken van het oude tarief. Ook voor alle lopende trajecten hanteer ik nog het oude tarief confirm afspraak tot einde traject.

Het is mogelijk om één of twee losse sessies te doen of een traject. Soms is er behoefte om gewoon even kort je gedachten te ordenen, te reflecteren of relativeren of om raad te vragen.

Voor elke afzonderlijke soulretrievalsessie geldt een tarief van €90,- per uur inc. btw. voor particulieren. Voor bedrijven geldt een tarief van €125,- per uur excl btw. Bij betaling van het hele traject van 9 sessies ineens geldt een korting van 10% op het totaalbedrag.

Het tarief van een een -op- een systeemopstelling geldt een tarief van €135,- per sessie van anderhalf uur inc. btw. voor particulieren. Voor bedrijven geldt een tarief van €190,- per anderhalf uur excl btw voor een een - op -een sessie. Dit is inclusief nabespreking en ruimte voor tussentijdse hulpvragen.

Voor een ayuvdisch consult geldt het uurtarief van €90,- per uur inc. btw. voor particulieren. Voor bedrijven geldt een tarief van €125,- per uur excl btw.

Voor systemisch werk met groepen tarief op aanvraag.

Vergoedingen


Werkgever
Wanneer je coachvraag werk gerelateerd is (of invloed heeft op jouw werk), dan is het zeker de moeite waard om dit met jouw werkgever te bespreken en te informeren naar de mogelijkheden.


Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject en wordt een coachtraject als effectiever ervaren.


Arbodienst
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om coachkosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim.


Belastingdienst
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken.


Zorgverzekering
In de meeste gevallen wordt coaching niet door de zorgverzekering vergoed. Ayurvedische consulten vaak wel vanuit de aanvullende zorgverzekering. Neem contact op met de zorgverzekeraar voor de mogelijkheden.