Mooi Helder Coaching

Lichamelijke, Mentale en Spirituele ondersteuning en coaching

Een rustig zinvol leven ontdekken, met de natuur en creativiteit als inspiratiebron.

Individueel en in groepsverband

DE BEHOEFTEN VAN DE GEEST

Soms kunnen we ergens enorm over piekeren. Zoveel dat het ons leven beheerst. Of we zitten midden in veranderprocessen, zoals rouw, een andere baan, die uitdagende werkopdracht, de confrontatie met een aandoening, mantelzorg, een scheiding, of het beginnen of voltooiien van een opleiding. Allemaal dingen die ons extra stress kunnen opleveren.

Cognitieve coaching richt zich op de positieve aspecten van ons leven. Dat wat al wel goed is. Het is oplossingsgericht en daagt onze irrationele (pieker) gedachten uit. Soms laten we die dan sneller varen, en soms mag de pijn of het ongemak juist helemaal gevoeld en verwerkt worden.

Een mentaal coachtraject is doelgericht. Het leert ons vaardigheden die kunnen worden gebruikt om op op nieuwe en verschillende manieren dingen te bekijken, waardoor we ons beter voelen over onszelf, steun ervaren bij veranderprocessen, of die ons net die extra drive geven om uitdagingen aan te gaan. Het helpt ons om doelen te bereiken, succesvoller te worden, de kwaliteit van ons persoonlijk en professionele leven verbeteren, en om een gezonde leefstijl te behouden..

Ik maak gebruik van positieve hulpbronnen, zoals hoop, veerkracht en optimisme, maar ook voelen door natuur, en creativiteit. Door een coach-traject wordt het behalen van doelen makkelijker en overzichtelijker.

Dit kun je van mij verwachten.

Ik let op vijf sleutelfactoren in onze coachrelatie. Dit vind ik belangrijk:

1) Wederzijds vertrouwen, respect, en inachtneming van de privacyregels.

2) Het begrip en het vermogen van mij als coach om jouw emotionele reacties en ervaren problemen met empathie te beantwoorden

3) Tweerichtingscommunicatie. We zijn beiden gelijkwaardig.

4) Het vermogen van mij als coach om het leren en ontwikkelen van cliƫnten te vergemakkelijken en te helpen om gericht de vastgestelde doelen te bereiken

5) Duidelijke afspraken en een transparant proces


Maak hier je afspraak: /contactof hier: /chat-consult