Mooi Helder Coaching

Lichamelijke, Mentale en Spirituele ondersteuning en coaching

Een rustig zinvol leven ontdekken, met de natuur en creativiteit als inspiratiebron.

Individueel en in groepsverband

DE BEHOEFTEN VAN HET LICHAAM

Ons lichaam zendt allerlei signalen uit. Signalen waar we in deze drukke tijd vaak niet goed meer naar luisteren.

Hoe vaak lopen we niet te lang door met pijntjes, die extra kilo's de er eigenlijk wel af mogen, of die vervelende vermoeidheid. Even doorbijten, zeggen we maar al te vaak tegen ons zelf. We zijn immers opgroeid in een maatschappij die ons leert : niet zeuren maar doorgaan. En niet zelden onstaan daar ergere of chronische kwalen door.

We mogen dus weer leren om beter naar ons lijf te gaan luisteren, zodat we tijdig de signalen van ons lichaam erkennen en hier iets mee gaan doen. Soms is het fijn als iemand daarbij met jou meekijkt.

Tijdens een intake en uitgebreide anamnese gaan we dit samen doen. Kijken naar wat jouw lichaam nu vraagt en nodig heeft. Vervolgens maak ik een individueel behandelplan dat is afgestemd op jouw behoeften en jouw doelen, met handvatten om die doelen ook echt te bereiken. Denk hierbij onder andere aan gezond afvallen, verlichting bij (chronische) kwalen, extreme vermoeidheid.

Zo voel jij je straks ook weer lekker in je vel. Ik maak gebruik van verschillende methoden, persoonlijke voedingsschema's, en coaching om dingen helder te krijgen, en de relatie met jouw lichaam in een aantal sessies weer in balans te krijgen. Naar je natuurlijke meest gezonde staat van zijn.

Wat gaan we doen?

Werken aan het helder krijgen van jouw individuele doelstellingen en daar naar toe werken. Dat kan bijvoorbeeld complementaire hulp bij aandoeningen zijn, afvallen, of een gezonder eetpatroon bereiken, maar ook acceptatie van het eigen lichaam, en beter leren luisteren naar het lichaam.Soms komt er een stukje mentale training bij kijken, en zo nodig wordt er een ayurvedisch voedingschema opgesteld aan de hand van je constitutie en doel.

Maak hier je afspraak: /contact of hier: /chat-consult