Mooi Helder Coaching

Lichamelijke, Mentale en Spirituele ondersteuning en coaching

Een rustig zinvol leven ontdekken, met de natuur en creativiteit als inspiratiebron.

Individueel en in groepsverband

Workshop intuïtief schilderen + persoonlijke boodschap

Er staan momenteel geen workshops gepland. Als er een nieuwe datum bekend is dan wordt dit hier kenbaar gemaakt.

Het is in overleg altijd mogelijk om een prive workshop aan te vragen. Dit kan via Zoom online of live. Minimaal aantal deelnemers is 5. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

wat is intuitief schilderen?

Bij intuïtief schilderen worden er geen prestaties van je verwacht. Het gaat veel meer om het loslaten van het denken, het leren luisteren naar jezelf en wat er in onze binnenwereld leeft.


Dit probeer je tijdens de workshop in een schilderij tot uiting te brengen op jouw geheel eigen manier. Belangrijk om te weten is: Niks is fout!


Het denken (wat plaatsvindt in de linkerhersenhelft) wordt even stopgezet en de rechterhersenhelft neemt het over waardoor we de drukte van de dag even los kunnen laten.


We beginnen met een korte meditatie om de stilte in onszelf op te zoeken en vanuit daar beginnen we met schilderen of tekenen. Ik geef daarbij steeds de stappen aan.


Na afloop bekijken we het werk en indien gewenst kun je mij een foto van je werk toesturen via e-mail, en dan stuur ik jou een persoonlijke boodschap/interpretatie van wat ik opmaak uit je kunst- en tekentaal.


Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen, echt iedereen, jong of oud, die het leuk vindt om zich op een creatieve speelse manier te uiten en/of op deze manier meer inzicht in zichzelf te krijgen. Je hebt geen teken-, of schilderervaring nodig om een prachtig eigen kunstwerk te maken!


Praktische info


De kosten van de workshop bedragen € 50, per sessie, - en de workshop duurt een dagdeel.


Dit bedrag is exclusief materiaalkosten. Vooraf aan de workshop krijg je een materiaallijstje toegestuurd, en krijg je voldoende tijd om de materialen aan te schaffen en je voor te bereiden.


Kostenindicatie: Bij de Action ben je vaak al voor een tientje klaar, maar je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wil. Jij kiest jouw favoriete merk materialen.


Deze workshop is er een van een serie van vier, die je aaneensluitend mee kunt doen, of naar behoefte in kunt stromen. De hele serie herhaalt zich elke twee maanden. De data van de nieuwe reeks wordt van te voren gedeeld.


Je kunt per workshop betalen of voor de hele reeks tegelijk. Bij betaling van 4 workshops ineens krijg je 10% korting op het totaalbedrag. Je kunt dan gedurende dat jaar bepalen op welke datum en bij welke workshop je instroomt.


Dus wil je ook eens (H)artistiek aan de slag dan ben je echt van harte welkom!


Hoe kan ik me aanmelden?


Aanmelden kan via het sturen van een e-mailbericht naar: info@mooihelder.nl

Vermeld hierin : aanmelden voor : Workshop intuïtief schilderen + je naam.


Je krijgt dan alle informatie via e-mail toegestuurd. Inclusief uitleg over hoe het werkt met Zoom.


Meer informatie nodig? Stel je vraag gerust!