Mooi Helder Coaching

Lichamelijke, Mentale en Spirituele ondersteuning en coaching

Een rustig zinvol leven ontdekken, met de natuur en creativiteit als inspiratiebron.

Individueel en in groepsverband

DE BEHOEFTEN VAN DE ZIEL

Wat is mijn missie hier op aarde? Waar ben ik nu echt goed in? Waar kan ik andere mensen mee inspireren? Hoe vind ik meer zingeving? Wat vind ik nu echt fijn om te doen qua werk. Waar krijg ik meer rust en energie van? Waar zit ik nu eens echt op mijn plek? Worstel jij wel eens met een van deze vragen?

Onze zielenbehoeften zijn veel minder tastbaar als onze lichamelijke of mentale behoeften, omdat ze vaak abstract, complex en moeilijker te meten zijn. Deze immateriƫle behoeften hebben daarom vaak een veel lagere prioriteit gekregen in onze samenleving dan behoeften die duidelijker en gemakkelijker te meten zijn.

In mijn praktijk, kom ik niet alleen veel culturen, filosofieƫn en religieuze tradities tegen, maar ook mensen die geen duidelijk filosofie of geloofssysteem hebben, maar wel naar zingeving zoeken.

IK help jou graag om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke missie. Dat wat jij komt brengen in deze wereld. We hebben allemaal een toegevoegde waarde! En vaak is dat ook waar we van nature heel goed in zijn. Dat wat we fijn vinden om te doen. Hoe mooi zou het zijn om daar nu juist je werk van te maken?

Ik werk onder andere met een proces dat soul-retrieval wordt genoemd, maak gebruik van intuitief contact, en heb me verdiept in filosofie.

Samen gaan we op zoek naar dat wat jij hier komt brengen. Zodat je kunt gaan doen wat echt bij je past om zo aan je hoogste doel te werken.

Dat wat je plezier en zingeving geeft, en dat is vaak automatisch ook wat het beste aansluit bij jou! Meer informatie over een soulretrieval heling .

'SPIRITUALITEIT ... "De geest is dat deel van de mens dat zich bezighoudt met de ultieme zin van dingen en met iemands relatie tot dat wat het materiaal overstijgt." (Simsen, 1985, p.10).

Maak hier je afspraak: /contactof hier: /chat-consult